Проекти

Част от нашите проекти

Macchia & Ocean Black

Проектът Ocean Black Rock и Macchia Grey излъчва неподражаема елегантност чрез своите тъмни нюанси, които добавят усещане за изтънченост, а приглушените сиви тонове, преливащи в деликатни мраморни шарки, осигуряват успокояваща атмосфера, която е както стилна, така и практична.

Разгледай
Absolute

Absolute

Проектът за баня Absolute представя перфектния баланс на елегантност и практичност, като всеки елемент от него е изцяло насочен към постигането на максимален комфорт и удобство за потребителите.

Разгледай

Nature

Nature е проект за баня, създаващ впечатляващо пространство, проектирано и
вдъхновено от комбинация на внимателно подбрани цветове и материали.

Разгледай
Pantone & Delis

Pantone & Delis

Превърнете банята си в тропически рай чрез наситени цветове и флорални, екзотични мотиви от колекция Pantonte.

Разгледай
Onyx

Onyx

Насладете се на стилен проект за баня, който представя богатата мраморна текстура на плочки Onyx. Благодарение на своя неутрален цвят, те дават възможност за използване на смели акценти или успокояваща цветова палитра.

Разгледай
Aquamarine

Aquamarine

Aquamarine е завладяваш проект за баня, включващ пленителни нюанси на синьо и зелено, създаващи усещане за спокойствие и елегантност.

Разгледай
Onica Rosa & Cool Ghost

Onica Rosa & Cool Ghost

Onica Rosa & Cool Ghost е нежно предложение за баня, което трансформира пространството в завладяваща среда, излъчваща елегантност.

Разгледай
Brainstorm & Epoque

Brainstorm & Epoque

Проектът за баня „Brainstorm and Epoque“ е изящна комбинация от съвременен дизайн и елегантност, който черпи вдъхновение от завладяващата естетика на естествения камък.

Разгледай
Manaos Green

Manaos Green & Rohe Snow

Проект за баня Manaos Green & Rohe Snow представя съвременна изтънченост с луксозна комбинация от плочки Rohe Snow, които придават усещане за пространство и светлина в помещението, допълнени с плочки Manaos Green, които вдъхват нотка естествена красота.

Разгледай
Allison

Allison

Проект за баня, създаден с плочки от колекция Allison на Аlaplana Ceramica, демонстрира хармонична комбинация от бели и кафяви мраморни ефекти, излъчващи изисканост и чар. Тези плочки предлагат удивително съпоставяне на цветове, създавайки динамична визуална привлекателност, която подобрява цялостната атмосфера на пространството.

Разгледай
Samaria

Samaria

Проект Samaria е дефиниция за релаксация. Усещането за топла и приветлива атмосфера е постигнато с меки, бежови нюанси на плочки от колекция Samaria, вдъхновена от мрамора.

Разгледай
Bora Decor & Tex White & Vinaros Beige

Bora & Tex White & Vinaros Beige

Фокусът на този стилен проект са плочките Bora Decor, които украсяват стените със своите завладяващи шарки и сложни детайли. Те излъчват усещане за вечна елегантност, превръщайки банята в галерия от артистичност. Като допълнение към тях , плочките Vinaros Beige украсяват пода със своя съвременен дизайн, добавяйки нотка модерност към пространството.

Разгледай
Lineo Brown & SFA60301

Lineo Brown & SFA60301

Впуснете се в пътешествие на удоволствие с нашите плочки с ефект на черна кожа, където всяко посещение в банята се превръща в тактилно и визуално удоволствие.

Разгледай
Duke Stone & Torano White

Duke Stone & Torano White

В този проект за баня, плочките Duke Stone вдъхват уютна, земна атмосфера, предлагайки топлина и характер, докато плочките Torano White добавят нотка на модерна изтънченост със своето елегантно, полирано покритие. Комбинацията създава завладяващ контраст, хармонизирайки естествения чар със съвременната елегантност, което води до пространство, което е едновременно привлекателно и изискано.

Разгледай
Balance Stone & Epoque

Balance Stone & Amber Vein

В този зешеметяващ проект със своята хармонична синергия, където се срещат вечната красота с модерната елегантност се постига усещане за спокойствие и изисканост, посредством матиран гранитогрес от колекцията Balance Stone и полиран гранитогрес Amber Vein.

Разгледай

Lux Noor Apple & Vinaros Green

Проект Lux Noor Apple и Vinaros Green е колаборация между изкуство и иновация! Станете свидетел на магията на най-новия ни проект, където 3D визуализацията среща реалността.

Разгледай
Padova Panna & Bibury Beige

Padova Panna & Bibury Beige

Подчертаването на изтънченост и естествена красота е представено от проект за баня Padova Panna & Bibury Beige, посредством комбинация от бежови тонове и земна цветова палитра.

Разгледай
Aniksa & Storica Cream

Aniksa & Storica Cream

Aniksa & Storica Cream е проект, който включва плочки с интересни шарки и наситени цветове. Благодарение на тях и останалите дизайнерски елементи се постига топла и приветлива атмосфера, създаваща условия за перфектната релаксация.

Разгледай
Manaos Green & Grey Pulpis & Mystic White

Manaos Green & Grey Pulpis & Mystic White

Проектът за баня Manaos Green & Grey Pulpis & Mystic White е зашеметяваща комбинация от естествена красота и модерна елегантност. Плочките Manaos Green внасят нотка свежест в пространството, докато плочките Grey Pulpis добавят изискано и съвременно усещане.

Разгледай
Timeless

Timeless

Проект Timeless успешно съчетава стил, качество и функционалност, създавайки усещане за лукс и изтънченост.

Разгледай

Nobile

Многоцветната красота на висококачествения мрамор е вдъхновението зад проект Nobile.

Разгледай
Viena Gold & Portland Lassen

Viena Gold & Portland Lassen

Viena Gold & Portland Lassen е проект, който отговаря на различни дизайнерски предпочитания, което прави възможно създаването на баня, която отразява уникален стил и визуално впечатление.

Разгледай

Proton & Texdeco & Brainstorm

Съчетавайки модерната естетика на плочките Proton с вечната елегантност на плочките Texdeco, можете да създадете баня, която е наистина единствена по рода си. Тази комбинация ви позволява да установите перфектен баланс между съвременни и класически стилове, което води до пространство, което е едновременно функционално и визуално зашеметяващо.

Разгледай
Bora & Mustang & Nordic Wood

Bora & Mustang & Nordic Wood

Bora & Mustang & Nordic Wood e проект, имащ за цел да превърне стандартна баня в спокоен, вдъхновен от природата оазис, където дървото и флоралните елементи хармонично се съчетават, за да предизвикат усещане за спокойствие и елегантност.

Разгледай
Mystic White & Epoque Black & Devon Doussie

Mystic White & Epoque Black & Devon Doussie

Проект Mystic White & Epoque Black & Devon Doussie е олицетворение за изисканост и елегантност, благодарение на умелото съчетание на плочки с мраморен и дървесен ефект.

Разгледай
Blade Beige & Portland Lassen

Blade Beige & Portland Lassen

Уникален и отличителен проект Blade Beige & Portland Lassen представя приятно и хармонично съчетаване на на нюанси и фини декоративни акценти.

Разгледай
Alpha & Rohe Cream

Alpha & Rohe Cream

Alpha & Rohe Cream е модерен проект, характеризиращ се с с елегантност и съчетаващ стил и функционалност.

Разгледай

Frame

Проектът представя визуално привлекателен и динамичен дизайн посредством цветовия спектър на колекция Frame от испанския производител Prissmacer.

Разгледай

Muren Nacar & Incontro & Oregon

Muren Nacar & Incontro & Oregon е модерен проект за баня, създаващ усещане за уют, благодарение на използваните естествени цветове от испанския бранд
Pamesa Ceramica, съчетани с добре балансирани линии от италианския производител Roca.

Разгледай

Macchia Beige & Azul L50

Проект Macchia Beige & Azul L50 включва син, бежов и дървесен цвят, за да създаде неповторима атмосфера, която носи усещане за свежест, чистота и спокойствие. За реализацията на проекта е използван гранитогрес на полския производител Tubadzin с размер 60 х 60 см и на испанския производител Cerlat с размери 9.9 х 49.2 см

Разгледай

Bercy & Poppins

Проект Bercy & Poppins предлага решение за баня, включващ продукти, при които всеки детайл е от значение. Използваните плочки са от колекция Bercy на испанския бранд Prissmacer, предлагащ модерен и функционален дизайн, а санитарното оборудване е на добре познания производител Roca.

Разгледай
Lineo & Blade & Texdeco

Lineo & Blade & Texdeco

Lineo § Blade § Texdeco представя съвременен интериорен дизайн за баня, показващ отлична колаборация между плочки с дървесен цвят и плочки със сив мраморен ефект. За реализацията на проекта са използвани продукти на доказали се производители в областта, сред които Laveo, Major&Maker, Roca, Gambini Group.

Разгледай

Epoque

В забързания свят на дизайна, модерната баня е претърпяла забележителна трансформация, еволюирайки от обикновено функционално пространство в място за релаксация. В проект Epoque е представен минималистичен подход с изчистени линии, иновативни материали и най-съвременни технологии, от доказали се брандове, сред които
Ariana Ceramica, Roca и Grohe

Разгледай
Proton Gris § Angel Brown

Proton Gris § Angel Brown

В проект Proton Gris § Angel Brown е представено цялостно решение за баня, вкючващо щателно произведени продукти на популярни брандове. сред които Roca,
Artistica Due, Gambini Group.

Разгледай
Proton Gris & Texdeco Cold

Proton Gris & Texdeco Cold

Проект Proton Gris & Texdeco Cold представя цялостно решение за баня, включващ гранитогрес на италианския производител Gambini Group и санитарна керамика на испанския бранд Roca.

Разгледай
Macchia

Macchia

Macchia e проект, представящ цялостно решение за баня. Той включва санитарна керамика на испанския производител Roca. За реализацията на проекта са използвани плочки от колекция Macchia на полския бранд Tubadzin.

Разгледай
Timeless & Sophisticated

Timeless & Sophisticated

В проект Timeless & Sophisticated е представено цялостно решение за баня, вкючващо продукти на доказали се производители, сред които Tubadzin, Laveo и Roca.

Разгледай
Epoque

Epoque Collection

Проект Epoque представя цялостно решение за баня, включващ гранитогрес на италианския производител Ariana Ceramica и санитарна керамика на полския бранд Laveo.

Разгледай
Brainstorm

Brainstorm

Brainstorm e проект, представящ цялостно решение за баня. Той включва санитарна керамика на испанския производител Roca. За реализацията на проекта е използван полуполиран гранитогрес от колекция Brainstorm на полския производител Tubadzin.

Разгледай
Проект Timeless & Sophisticated WhiteTimeless

Timeless & Sophisticated White

В проект Timeless & Sophisticated White е представено цялостно решение за баня, вкючващо продукти на доказали се производители, сред които Tubadzin, Laveo, Roca и Espe.

Разгледай
One Smoke & Savage Tortora

Brainstorm

Brainstorm e проект, представящ цялостно решение за баня. Той включва санитарна керамика на водещи производители в областта- Roca, Laveo и Espe. Използваният гранитогрес е на италианския производител Abitare La Ceramica и полския производител Tubadzin.

Разгледай
Timeless

Timeless

Проект Timeless Timeless White STR Фаянс 32,8х89,8 Брой плочки в кашон: 5 Размер на всяка плочка: 32,8 х 89,8 см Обща квадратура в кашон: 1.47 м2…

Разгледай