Проекти

Част от нашите проекти
Padova Panna & Bibury Beige

Padova Panna & Bibury Beige

Подчертаването на изтънченост и естествена красота е представено от проект за баня Padova Panna & Bibury Beige, посредством комбинация от бежови тонове и земна цветова палитра.

Разгледай
Aniksa & Storica Cream

Aniksa & Storica Cream

Aniksa & Storica Cream е проект, който включва плочки с интересни шарки и наситени цветове. Благодарение на тях и останалите дизайнерски елементи се постига топла и приветлива атмосфера, създаваща условия за перфектната релаксация.

Разгледай
Manaos Green & Grey Pulpis & Mystic White

Manaos Green & Grey Pulpis & Mystic White

Проектът за баня Manaos Green & Grey Pulpis & Mystic White е зашеметяваща комбинация от естествена красота и модерна елегантност. Плочките Manaos Green внасят нотка свежест в пространството, докато плочките Grey Pulpis добавят изискано и съвременно усещане.

Разгледай
Timeless

Timeless

Проект Timeless успешно съчетава стил, качество и функционалност, създавайки усещане за лукс и изтънченост.

Разгледай

Nobile

Многоцветната красота на висококачествения мрамор е вдъхновението зад проект Nobile.

Разгледай
Viena Gold & Portland Lassen

Viena Gold & Portland Lassen

Viena Gold & Portland Lassen е проект, който отговаря на различни дизайнерски предпочитания, което прави възможно създаването на баня, която отразява уникален стил и визуално впечатление.

Разгледай

Proton & Texdeco & Brainstorm

Съчетавайки модерната естетика на плочките Proton с вечната елегантност на плочките Texdeco, можете да създадете баня, която е наистина единствена по рода си. Тази комбинация ви позволява да установите перфектен баланс между съвременни и класически стилове, което води до пространство, което е едновременно функционално и визуално зашеметяващо.

Разгледай
Bora & Mustang & Nordic Wood

Bora & Mustang & Nordic Wood

Bora & Mustang & Nordic Wood e проект, имащ за цел да превърне стандартна баня в спокоен, вдъхновен от природата оазис, където дървото и флоралните елементи хармонично се съчетават, за да предизвикат усещане за спокойствие и елегантност.

Разгледай
Mystic White & Epoque Black & Devon Doussie

Mystic White & Epoque Black & Devon Doussie

Проект Mystic White & Epoque Black & Devon Doussie е олицетворение за изисканост и елегантност, благодарение на умелото съчетание на плочки с мраморен и дървесен ефект.

Разгледай
Blade Beige & Portland Lassen

Blade Beige & Portland Lassen

Уникален и отличителен проект Blade Beige & Portland Lassen представя приятно и хармонично съчетаване на на нюанси и фини декоративни акценти.

Разгледай
Alpha & Rohe Cream

Alpha & Rohe Cream

Alpha & Rohe Cream е модерен проект, характеризиращ се с с елегантност и съчетаващ стил и функционалност.

Разгледай

Frame

Проектът представя визуално привлекателен и динамичен дизайн посредством цветовия спектър на колекция Frame от испанския производител Prissmacer.

Разгледай

Muren Nacar & Incontro & Oregon

Muren Nacar & Incontro & Oregon е модерен проект за баня, създаващ усещане за уют, благодарение на използваните естествени цветове от испанския бранд
Pamesa Ceramica, съчетани с добре балансирани линии от италианския производител Roca.

Разгледай

Macchia Beige & Azul L50

Проект Macchia Beige & Azul L50 включва син, бежов и дървесен цвят, за да създаде неповторима атмосфера, която носи усещане за свежест, чистота и спокойствие. За реализацията на проекта е използван гранитогрес на полския производител Tubadzin с размер 60 х 60 см и на испанския производител Cerlat с размери 9.9 х 49.2 см

Разгледай

Bercy & Poppins

Проект Bercy & Poppins предлага решение за баня, включващ продукти, при които всеки детайл е от значение. Използваните плочки са от колекция Bercy на испанския бранд Prissmacer, предлагащ модерен и функционален дизайн, а санитарното оборудване е на добре познания производител Roca.

Разгледай
Lineo & Blade & Texdeco

Lineo & Blade & Texdeco

Lineo § Blade § Texdeco представя съвременен интериорен дизайн за баня, показващ отлична колаборация между плочки с дървесен цвят и плочки със сив мраморен ефект. За реализацията на проекта са използвани продукти на доказали се производители в областта, сред които Laveo, Major&Maker, Roca, Gambini Group.

Разгледай

Epoque

В забързания свят на дизайна, модерната баня е претърпяла забележителна трансформация, еволюирайки от обикновено функционално пространство в място за релаксация. В проект Epoque е представен минималистичен подход с изчистени линии, иновативни материали и най-съвременни технологии, от доказали се брандове, сред които
Ariana Ceramica, Roca и Grohe

Разгледай
Proton Gris § Angel Brown

Proton Gris § Angel Brown

В проект Proton Gris § Angel Brown е представено цялостно решение за баня, вкючващо щателно произведени продукти на популярни брандове. сред които Roca,
Artistica Due, Gambini Group.

Разгледай
Proton Gris & Texdeco Cold

Proton Gris & Texdeco Cold

Проект Proton Gris & Texdeco Cold представя цялостно решение за баня, включващ гранитогрес на италианския производител Gambini Group и санитарна керамика на испанския бранд Roca.

Разгледай
Macchia

Macchia

Macchia e проект, представящ цялостно решение за баня. Той включва санитарна керамика на испанския производител Roca. За реализацията на проекта са използвани плочки от колекция Macchia на полския бранд Tubadzin.

Разгледай
Timeless & Sophisticated

Timeless & Sophisticated

В проект Timeless & Sophisticated е представено цялостно решение за баня, вкючващо продукти на доказали се производители, сред които Tubadzin, Laveo и Roca.

Разгледай
Epoque

Epoque Collection

Проект Epoque представя цялостно решение за баня, включващ гранитогрес на италианския производител Ariana Ceramica и санитарна керамика на полския бранд Laveo.

Разгледай
Brainstorm

Brainstorm

Brainstorm e проект, представящ цялостно решение за баня. Той включва санитарна керамика на испанския производител Roca. За реализацията на проекта е използван полуполиран гранитогрес от колекция Brainstorm на полския производител Tubadzin.

Разгледай
Проект Timeless & Sophisticated WhiteTimeless

Timeless & Sophisticated White

В проект Timeless & Sophisticated White е представено цялостно решение за баня, вкючващо продукти на доказали се производители, сред които Tubadzin, Laveo, Roca и Espe.

Разгледай
One Smoke & Savage Tortora

Brainstorm

Brainstorm e проект, представящ цялостно решение за баня. Той включва санитарна керамика на водещи производители в областта- Roca, Laveo и Espe. Използваният гранитогрес е на италианския производител Abitare La Ceramica и полския производител Tubadzin.

Разгледай
Timeless

Timeless

Проект Timeless Timeless White STR Фаянс 32,8х89,8 Брой плочки в кашон: 5 Размер на всяка плочка: 32,8 х 89,8 см Обща квадратура в кашон: 1.47 м2…

Разгледай